Over

Mijn vader heeft mij altijd verteld dat hij trots op mij was dat ik als 3-jarig kind al geen “koppoters” tekende, maar een echt poppetje met een lijf. Later heeft hij mij geleerd om een huis in perspectief te tekenen. Ook mijn moeder heeft mij gestimuleerd om te tekenen, schilderen en te boetseren, er was altijd ruimte voor het experiment. Zelfs een graffiti op mijn slaapkamer was geen probleem.

Na de HAVO ben ik naar de kunstacademie “Artibus” in Utrecht gegaan. Deze heb ik voortijdig verlaten om mijn geluk in Israel te zoeken. Na wat omzwervingen ben ik uiteindelijk in 2006 gaan studeren aan de AHK in Amsterdam. Daar ben ik in 2010 afgestudeerd als docent beeldende kunst en vormgeving.

In 2011 ben ik gestart met mijn eigen atelier in Bussum waar ik diverse cursussen in o.a. schilderen en boetseren heb gegeven. Ook creatieve kinderfeestjes zoals graffiti, beeldhouwen met gips en natuurlijk tekenen en schilderen waren onderdeel van mijn werkzaamheden.

Als freelance docent heb ik ook op diverse scholen lessen Kunst verzorgd. Waaronder de Minor “Atelier” aan de HVA bouwkunde studenten. En een zelfportret boetseren op de lagere school.

Op dit moment heb ik geen eigen atelier meer, maar dat is geen reden om geen kunst te maken. Mijn hoofd is altijd bezig om nieuwe concepten te bedenken.  Ik ben nu bezig met “Het bewijs van mijn bestaan”. Hoe weet ik dat ik besta?

Ook het Luisteratelier is een concept van mij. Ondertussen hebben al een aantal mensen hun verhaal aan mij verteld. Er kwamen zeer bijzondere werken uit die in het onderbewuste verborgen zaten. Het is nog altijd mogelijk om naar het luisteratelier te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s